Кафе “Oblaka” у кропивницькому коледжі ще раз визнали незаконним

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Прокуратура вкотре у судовому порядку відстояла свою позицію щодо неправомірності використання приміщення коледжу для розміщення кафе. Дніпропетровський апеляційний господарський суд підтвердив законність рішення суду попередньої інстанції. 

Інформує Перша електронна із посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Прокуратура Кіровоградської області в черговий раз довела беззаперечність своєї правової позиції в Дніпропетровському апеляційному господарському суді щодо неправомірності використання 320 кв м Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу для розміщення кафе, де продавали алкогольні напої.
Відповідно до рішення господарського суду скаргу відповідача залишено без задоволення, а рішення Кіровоградського господарського суду, яким задоволено позов ювенального прокурора про повернення майна законному власника, – без змін.

Реальне виконання вказаного рішення суду на контролі прокуратури.

Нагадаємо, вказане приміщення у листопаді 2016 року за прокурорського втручання було повернуто з протиправного користування. Проте, міська рада повторно надала його в оренду з тими самими підставами для використання. Тож прокуратура вкотре звернулась до суду. Господарським судом Кіровоградської області було підтверджено обґрунтованість позиції ювенальних прокурорів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар