На Жадова чоловіки вночі влаштували застілля на капоті ВАЗу

Ілюстрація

Сьогодні, 14 вересня, близько 2-ї години ночі, на вулиці Жадова троє чоловіків розпивали алкогольні напої на капоті автомобіля ВАЗ-2170 та слухали гучно музику.  

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку Патрульної поліції Кропивницького у Фейсбуці.

Під час патрулювання поліцейські звернули на них увагу. На зауваження правоохоронців припинити правопорушення в громадському місці, чоловіки відповіли нецензурною лайкою та образами.

Під час складання протоколу про адміністративне затримання зав’язалася сутичка. В руках одного з громадян, 39-річного мешканця обласного центру, патрульні побачили ніж, зовні схожий на холодну зброю. Щоб уникнути відповідальності, чоловік викинув небезпечний предмет на землю.

Читайте також: У Кропивницькому викрили підпільний цех, де розливали фальсифікатний алкоголь.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Осіб доправили до міського відділу поліції.
На трьох чоловіків склали адміністративні матеріали за ст.173 (Дрібне хуліганство) КУпАП, справою 39-річного затриманого займатиметься слідчий.

Нагадаємо, у Долинській Баба Яга на стовпі застерігає водіїв від алкоголю. На Долинщині встановили оригінальну скульптуру Баби Яги на стовпі, яка застерігає водіїв не вживати алкоголь за кермом. Скульптуру встановили біля однієї з доріг. На скульптурі зображена Баба Яга, яка врізалася у стовп.


Також улітку патрульні затримали водія з майже смертельною дозою алкоголю. Увагу патрульних поліцейських привернув легковий автомобіль, водій якого демонстрував агресивну манеру керування. Під час спілкування із водієм правоохоронці помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Як вияснилося, вміст алкоголю в крові водія становить 3,82 проміле, тоді як смертельна доза алкоголю у крові людини становить понад 5 проміле.


А у липні на Кіровоградщині вилучили понад 4,5 тис. літрів алкоголю. В Олександрії, на дiлянці автошляху «Знам’янка-Луганськ-Ізварене» зупинили вантажний автoмобіль Мерседес Бенц Спринтер 515 пiд керуванням 47-річнoго мешканця Дніпровської області, який здiйснював незакoнне транспортування з метoю збуту майже 4,6 тис. літрів незакoнно виготoвленого етиловoго спирту. Спирт мiстився у 19 пластикових ємнoстях, місткiстю близько 240 л. кожна. Орієнтoвна вартість вилучених ТМЦ станoвить більше 1 млн. грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар