Працівницю кропивницького дитсадка звинувачують у вихованні дітей кулаками

У Кропивницькому мати 6-річного хлопчика звинувачує виховательку дитсадка в побитті і знущаннях з дитини. Судмедексперти задокументували тілесні ушкодження малюка. Кримінальне провадження відкрили і правоохоронці. Та освітяни, попри це, свою провину заперечують, а вихователька і далі працює з дітьми.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на ТСН.

Шестирічний Микитка з Кропивницького досі погано спить і скрикує по ночах. Мама каже – це із сином після того, як вихователька покарала його за непослух.

Травми на обличчі сина Олена побачила, коли забирала його із садочка. Жінка твердить, одразу звернулася до завідувачки і та пояснила – діти почубилися. Вже вдома мати помітила, що спина сина подряпана і у синцях, а одяг у крові.

Мати викликала поліцію. Слідчий призначив судово-медичну експертизу. За її результатами у Микити легкі тілесні ушкодження: розірвана слизова у роті і подряпане тіло. З цими висновками разом з мамою йдемо в міське управління освіти.

З цими висновками мати пішла в міське управління освіти. Туди запросили усіх фігурантів цієї справи, включно із вихователькою. Однак спілкуватися у присутності знімальної групи посадовці відмовляються, від коментарів – також.

Тепер усі обставини з’ясовують поліцейські, відкрили кримінальне провадження. Далі усе залежить від того, чи дозволять батьки опитати маленьких свідків. У разі доведення вини за побиття дитини виховательці загрожує штраф.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар