Кропивничанин намагався вкрасти м’ясо, а піймався на наркотиках

Учора, 21 серпня, у жителя Кіровоградщини, який спробував пронести повз касу неоплачений товар, поліцейські вилучили подрібнені рослини, схожі на нарковмісні.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на управління поліції охорони в Кіровоградській області.

Близько 21-ї години наряд поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання тривожної охоронної сигналізації з приміщення магазину, розташованого у спальному районі міста.

Негайно прибувши за адресою, поліцейські побачили біля каси адміністратора та хлопця, який дуже голосно сварився з касиром. Працівник закладу повідомив, що відвідувач, не розрахувавшись, намагався пронести через касу м’ясні вироби і його зупинили.

Аби переконатися, що у «покупця» виявили весь неоплачений товар, поліцейські здійснили поверхневий огляд громадянина. У результаті в кишені штанів виявили подрібнену речовину рослинного походження, яку в подальшому вилучили та направили на експертизу.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції. Особу порушника встановили. Ним виявився 23-річний місцевий мешканець. За цим фактом проводиться перевірка, для встановлення обставин події та прийняття рішень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар