У Кропивницькому взяли під варту двох чоловіків, які побили і пограбували свого знайомого

© 20minut.ua

Кіровоградська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення групою осіб розбійного нападу на мешканця м. Кропивницький. За клопотанням прокуратури судом їм обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб. 

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

На підставі зібраних слідчими поліції та процесуальним прокурором доказів встановлено, що двоє раніше судимих чоловіків, попередньо домовившись між собою, вчинили розбійний напад на свого знайомого, заволоділи його майном (мобільним телефоном, грошовими коштами і предметами гардеробу) та жорстоко побили. Потерпілий отримав тілесні ушкодження у виді відкритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, гематом.

Читайте також: Учасника перестрілки під Кіровським судом взяли під варту без можливості внести заставу

На даний час, фігурантам справи повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто у нападі з метою заволодіння чужим майном (розбій), поєднаний із насильством небезпечним для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

За клопотанням прокуратури судом їм обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Слідство триває.

Прокуратура виявила численні порушення в Устинівському виправному центрі

Поширити:

Залишити коментар:

коментар