У Кропивницькому затримали нетверезого маршрутчика

Учора, 12 серпня, близько 20 години вечора, патрульний екіпаж помітив автомобіль БАЗ, який був припаркований із порушенням ПДР – транспортний засіб стояв на пішоходному переході. Інцидент стався на вулиці Полтавській.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку Патрульної поліції у Facebook.

Автомобіль був заведений, але водія в салоні не було. За декілька хвилин інспектри побачили, як 35-річний чоловік вийшов з магазину, сів в маршрутний засіб та почав від’їжджати.

Патрульні вирішили поспілкуватися з керманичем та нагадати йому про правила дорожнього руху. Під час спілкування чоловік поводив себе агресивно та помітно нервував. Охоронці порядку запідозріли, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння, це підтвердив і показник алкотестера – 1,11 проміле алкоголю в крові, що в 5 разів перевищує норму.

На водія патрульні склали 2 адміністративних матеріали за ч. 1 ст. 122 КУпАП (Зупинка т.з менше 10 метрів від пішоходного переходу з обох боків) та ч.1 ст.130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння).

Водія було відсторонено від керування маршрутним засобом. Автомобіль передали його власнику.

Читайте також: Два тижні після падіння кропивничанки з маршрутки: водій працює, жінка лікується сама, а в міськраді “усе добре”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар