Страшна ДТП на Миколаївщині: життю постраждалих кропивничан нічого не загрожує

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Життю двох кропивничан, які постраждали внаслідок страшної ДТП на Миколаївщині, наразі нічого не загрожує. Проте вони потребуватимуть довготривалого лікування. Про стан здоров’я двох дітей наразі нічого невідомо, адже до Добровеличківської ЦЛР їх не привозили. Нагадаємо, одна з пасажирок  загинула на місці.

Інформує Перша електронна.

За словами головного лікаря Добровеличківської центральної районної лікарні Петро Гинькут, наразі життю дорослих пасажирів автівки нічого не загрожує. Їх планують перевезти до іншого медзакладу – за місцем проживання:

“Стан дітей не потребував госпіталізації і до нас їх не привезли. А двоє дорослих отримали необхідну допомогу. Наразі їхній стан – стабільний. Їхньому життю нічого не загрожує, але курс лікування буде тривалим. У жінки – травма хребта, а у чоловіка – черепно-мозкова травма та травма грудної клітки. Їх будуть транспортувати для подальшого лікування за місцем проживання. Скоріш за все, це буде обласна лікарня”, – розповів Першій електронній Петро Гинькут.

Нагадаємо, 22 липня о 8:30 на Миколаївщині сталася ДТП за участю автомобіля Chery Tiggo. Автівка в’їхала у вибоїну на дорозі, після чого злетіла в кювет і врізалася в дерево. 41-річна жінка загинула на місці. 
Поширити:

Залишити коментар:

коментар