Двоє кропивницьких школярів завадили грабіжнику “підзаробити” у маршрутці

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Двоє юнаків чекали громадський транспорт на одній із зупинок в центрі міста. Як раптом з автобусу вибіг чоловік, за ним одразу кинулася 68-річна жінка та почала чимдуж кричати, що у неї з шиї щойно зірвали ланцюжок. Інцидент трапився вчора, 30 травня, близько 22-ї години вечора, на вулиці Великій Перспективній

Хлопці не розгубилися та одразу кинулися наздоганяти втікача. На щастя, тієї миті поблизу опинився і патрульний екіпаж. Першими наздогнали зловмисника хоробрі школярі, вони міцно утримували 31-річного громадянина до прибуття інспекторів.

Під час поверхнвої перевірки у втікача виявили ланцюжок потерпілої. Громадянина затримали та доставили до міського відділу поліції. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Інспектори подякували безстрашним юнакам, які допомогли затримати злочинця. На здивування охоронців порядку, ними виявилися учні 8 та 9-го класу. Хлопці щасливі від того, що зробили добру справу, та як один переконані – так вчинив би кожен свідомий громадянин.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар