Стрілянина у Бережинці: у людей в камуфляжі поліція вилучила помпові рушниці і травматичний пістолет

У шістьох мешканців сусідньої області, вдягнених у камуфляжну форму, поліція вилучила мисливські помпові рушниці, а також спецзасіб травматичної дії (травматичний пістолет). Саме ці люди стріляли вчора у людей в Бережинці на території сільгосппідприємства «Нива-2010». Стрілки представилися поліцейським працівниками однієї з охоронних фірм.

Як уточнили сьогодні, 24 травня, у Секторі комунікації поліції Кіровоградської області, зброю та спецзасіб вилучено і направлено для проведення експертиз. Особи нині затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, учора, 23 травня, у селі Бережинка, що неподалік Кропивницького, сталася стрілянина. На території сільгосппідприємства під час суперечки між місцевими та працівниками однієї з охоронних фірм пролунали постріли, внаслідок яких поранення дробом отримали троє громадян.

один із стрілків, який теж отримав поранення в руку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар