Доза за телефон: на Кіровоградщині двоє молодиків продавали наркотики на бартерній основі

Поліцейські Кіровоградщини припинили злочинну діяльність двох жителів області, які збували наркотичні засоби. У помешканнях двох жителів міста Новоукраїнка, 32 та 27 років, працівники поліції виявили речовини, схожі на амфетамін та подрібнені рослини коноплі, а також кошти, отримані від продажу наркотиків прикраси, телефони і годинники, якими, ймовірно, розраховувалися наркозалежні особи за «товар».

Про це повідомляє Перша електронна за матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області.

До поліцейських надійшла оперативна інформація про те, що два мешканці районного центру займаються збутом наркотичних засобів.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, працівники поліції провели низку заходів, у результаті яких викрили протиправну діяльність зловмисників.

«Під час проведення санкціонованих обшуків у домоволодіннях чоловіків було виявлено 50 пластикових ємностей із речовиною, схожою на амфетамін, декілька пакетів із рослинами, схожими на коноплю, а також 10 мобільних телефонів, прикраси зі срібла, майже 40 наручних годинників та кошти, отримані особами злочинним шляхом за незаконний збут наркотичних речовин, у сумі 2,5 тисячі гривень. Вилучене направлено на дослідження», – розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

Розслідування триває. За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар