Кропивницького таксиста, якого розшукували рідні, знайшли мертвим у багажнику власного авто

фото з місця, де знайшли тіло вбитого

Кропивничанина Євгена Орлова, якого з вечора 27 березня розшукували рідні, сьогодні знайшли мертвим у багажнику власного авто.

Про це Першій електронній повідомили у обласній поліції.

Учора, 28 березня, місцевим сегментом соцмереж ширили повідомлення рідних про розшук кропивничанина Орлова Євгена Олеговича, 05.06.1986 р.н. Прислали подібне повідомлення і на адресу редакції Першої електронної. Там зазначали, що Євген працює таксистом, і ввечері, 27 березня вийшов на чергування після чого з ним зник зв’язок.

“27 березня виїхав на роботу в службу таксі. Останній раз виходив на зв’язок близько 19.00. Останній сигнал телефону був о 22.20 в районі аеропорту на виїзді на знам’янську трасу. З того часу ніякої інформації про нього немає. Був одягнений в сірий спортивний костюм, зверху жилетка темно-синього кольору. Машина темно-вишневого кольору, сімка, ВАЗ 5143 ВІ. Хто бачив або володіє будь-якою інформацією просимо зателефонувати”, – йшлося у повідомленні.

На жаль, сьогодні поліцейські виявили автомобіль зниклого кропивничанина на виїзді з міста, а у багажному відділенні – понівечене тіло.

“Повідомлення про зникнення чоловіка надійшло до поліції від родичів у понеділок. Стурбовані родичі розповіли, що хороший сім’янин і турботливий батько 3-річної дитини завжди поводився так, щоб не змушувати рідних за нього хвилюватися, але раптом не вийшов на зв’язок. Отримавши орієнтування поліцейські негайно взялися встановлювати усі обставини пригоди. Встановлено, що увечері, 27 березня, чоловік, який працював у службі таксі, отримавши замовлення від оператора, виїхав за адресою, яку вказав клієнт і зник. За два дні тіло потерпілого з тілесними ушкодженнями виявили у багажному відділенні його ж автомобіля на виїзді з міста. Нині поліцейськими встановлені особи людей, яких перевіряють на причетність до скоєння вбивства”, – повідомила речник обласної поліції Віталіна Бевзенко.

Про те, що вже було встановлено особи двох громадян, які причетні до вбивства 31-річного водія таксі, на своєму Фейсбуці повідомив керівник поліції області Сергій Кондрашенко. Головний поліціянт області також вказав деякі деталі злочину:

“Сьогодні зранку стало відомо, хто наніс потерпілому смертельні ножові поранення та, майже одночасно, на виїзді з міста виявлено його авто.
За попередньою інформацією, напередодні чоловік виїхав на роботу. Вже в Кропивницькому, через оператора таксі, отримав замовлення. Двоє осіб, серед яких один неповнолітній, завчасно спланували заволодіти транспортним засобом та грошовими коштами, які міг мати при собі водій. Коли ж чоловік вийшов із салону, аби за проханням клієнтів, покласти до багажного відділення сумку, отримав низку ударів у спину. Від намірів забрати машину, а згодом продати, нападники відмовилися через те, що злякалися. Як стемніло, вивезли тіло на околицю Кропивницького та залишили разом із автомобілем. Розкрити особливо тяжкий злочин оперативникам вдалося досить швидко.
Одного з підозрюваних поліцейські розшукали за місцем проживання, іншого – вже за місцем навчання.
За скоєне особам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення”.

фото зі сторінки Сергія Кондрашенка у Фейсбуці

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Кропивницького таксиста, якого розшукували рідні, знайшли мертвим у багажнику власного авто

  1. За копiйки вбили людину. Треба,щоб молодь працювала.А вони з ранку дот ночi вештаються,шукають де випити, вкрасти.Хто хоче,той роботу знаходить.Деградована молодь.

Коментарі заборонені.