На Кіровоградщині поліцейські ліквідували потужну нарколабораторію

У результаті вдалої спецоперації працівники карного розшуку апарату Нацполіції Кіровоградської області спільно з колегами з Бобринецького відділення та Кропивницького відділу поліції ліквідували потужну нарколабораторію.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook начальник Нацполіції у Кіровоградській області Сергій Кондрашенко.

“Під час десяти обшуків, які одночасно проводилися оперативниками в двох районах та обласному центрі, у чотирьох учасників злочинної групи вилучено готові наркотичні засоби, значну кількість наркосировини, лабораторне обладнання, арсенал зброї та набоїв, золоті вироби та отримані від реалізації наркотиків грошові кошти.

Усього з обігу вилучено близько двох тисяч пігулок ефіна, ємності та пакунки з хімічними речовинами, які використовувалися як компоненти під час виготовлення метамфетаміну, подрібнені рослини конопель, медичні шприци.

Від реалізації наркоотрути зловмисники планували отримати прибуток, який міг дорівнювати 300 тисячам гривень. Не вийшло!

У даний час перевіряємо причетність даних осіб до скоєння інших злочинів, оскільки обов’язково з’ясуємо «походження» вилученого пакунка з ювелірними виробами.

Це вже третя ліквідована поліцейськими нарколабораторія за поточний місяць”, – йдеться у дописі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар