За борги у двох мешканців Кропивницького забрали автівки марки «Hyundai»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Наразі на сайті Системи електронних торгів арештованим майном зареєстровано дві автівки, відібрані у мешканців Кропивницького за борги перед банком та юридичною особою. Пропозиції на купівлю цих транспортних засобів можна подати у системі «Сетам».

«Hyundai Tucson»

27 березня на сайті Системи електронних торгів арештованим майном відбудеться аукціон із продажу автомобільного транспорту «Hyundai Tucson» 2007 року виготовлення. Рухомий об’єкт знаходиться на території Кропивницького.

Як повідомляє Управління державної виконавчої служби ГТУЮ у Кіровоградській області, на підставі судових рішень транспортний засіб був виставлений на торги через заборгованість фізичної особи-власника перед «Альфа-Банком». Сума стягнення становить 28 тисяч доларів.

Завдяки перевагам сайту «Сетам» кожен бажаючий може взяти участь у аукціоні. Однак, подати заявки на участь у торгах потрібно до 08:00 27 березня. За попередніми даними, станом на сьогодні подано 41 заявку, дві з яких уже є підтвердженими.

Переглянути характеристики автомобіля та порядок його придання можна безпосередньо на сайті Системи електронних торгів арештованим майном (номер лоту: 204689).

«HYUNDAI Sonata»

27 березня на сайті «СЕТАМ» відбудуться торги з продажу автомобільного транспорту «HYUNDAI Sonata» 2011 року виготовлення. Об’єкт рухомого майна знаходиться у Кропивницькому.

Як повідомила заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області з питань державної виконавчої служби Маріанна Касімова, згідно судових рішень, власник авто заборгував понад два мільйони гривень на користь юридичної особи. У зв’язку з цим транспортний засіб буде реалізуватися з метою часткового погашення боргу.

Необхідно звернути увагу на те, що подати заявки на участь у аукціоні бажаючі можуть до 08:00 27 березня у будь-який зручний для них момент. За даними сайту, станом на сьогодні у аукціоні зареєструвалися 17 учасників, які наразі очікують підтвердження заявок. Більш детальну інформацію про транспортний засіб та умови його придбання можна дізнатися безпосередньо на сайті Системи електронних торгів арештованим майном (номер лоту: 204207).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар