У Кропивницькому в ДТП потрапив автомобіль-двійник

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 20 березня, близько 13:00 години патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Вокзальній за участі авто ВАЗ-21121 та Audi A6. Правоохоронці приїхали на ДТП, а виявили автомобіль-двійник.

Під час перевірки документів виявилось, що номер кузова елітної іномарки, який вказаний у свідоцтві про реєстрацію та номер на кузові не відповідають запису інформації, що вказана в базі даних.

26-річний водій Audi A6 зізнався, що автомобіль придбав 2 роки тому і не здогадувався, що з його «залізним конем» не все гаразд.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Для з’ясування обставин події автомобіль-двійник патрульні доправили на арештмайданчик.

Працівники поліції вкотре звертаються до автолюбителів з проханням бути уважними при придбанні авто. Розпізнати та перевірити оригінал номеру кузова можуть лише фахівці. Тому, перш ніж купувати автомобіль, його потрібно перевірити в експертів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У Кропивницькому в ДТП потрапив автомобіль-двійник

  1. Все об этом знают, покупают по дешёвке.

Коментарі заборонені.