Мешканець Кiровоградщини вбив приятеля та перенiс його тiло в покинутий будинок

Полiція встановила особу пiдозрюваного, який завдав чоловiку смертельних ушкоджень, а тiло заховав у нежилому будинку. Потерпiлого було виявлено лише через кiлька днiв після того, що сталося. Полiцейські з’ясували, що трагедiї передувала бiйка між двома жителями Компанiївського району пiд час застiлля.

Інформацiя про пригоду надiйшла до вiдділення полiції 12 березня. Потерпiлим виявився 38-рiчний житель одного з населених пунктiв. Родичка загиблого повiдомила, що вiн пішов iз власної домiвки бiльше тижня тому i де перебував весь цей час невiдомо.

«Полiцейські встановили, що 5 березня чоловiк завiтав до 28-рiчного ранiше судимого жителя районного центру. Розпиваючи алкогольнi напої, знайомi почали сваритися, потiм побилися та пiшли вiдпочивати. На ранок господар помешкання виявив гостя мертвим. Аби приховати слiди злочину, чоловiк перенiс тiло до покинутого будинку i залишив його там», – розповiв т.в.о. начальника Компанiївського вiдділення полiції Віталiй Сторчак.

За цим фактом розпочато кримiнальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тiлесне ушкодження) Кримiнального кодексу України.

Особi оголошено пiдозру та вирiшується питання щодо обрання мiри запобiжного заходу у виглядi тримання пiд вартою. Зловмиснику загрожує покарання – позбавлення волi на строк вiд 7 до 10 рокiв.

За матерiалами Компанiївського вiдділення Долинського вiдділу полiції Кiровоградської областi

Поширити:

Залишити коментар:

коментар