Досудове розслідування відносно підозрюваного у хабарництві працівника кропивницької юстиції завершено

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України завершено досудове розслідування і направлено до суду обвинувальний акт щодо державного виконавця одного з відділів виконавчої служби Управління юстиції м Кропивницький.

Як повідомлялося раніше, 17 січня офіцерами військової прокуратури спільно з співробітниками Управління захисту економіки в Кіровоградській області чиновника затримали під час одержання неправомірної вигоди на загальну суму 10 тис. грн.

Слідством встановлено, що за закриття виконавчого провадження про стягнення з громадянина Б. боргових зобов’язань в сумі понад 100 тис. дол. США на користь банківської установи і видачу довідки про відсутність відносно нього виконавчого провадження державний виконавець вимагав та отримав неправомірну вигоду.

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України зазначеній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе вчинення такої посадовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої йому влади та службового становища).

Тепер подальшу долю чиновника буде вирішувати суд.

Підозрюваний у корупції працівник кропивницької юстиції може вийти під заставу

Поширити:

Залишити коментар:

коментар