У минулому році на Кіровоградщині поліція охорони затримала понад 3 тисячі злочинців

Станом на 1 березня 2017 року на території Кіровоградщини під охороною поліції охорони знаходяться 3061 об’єктів різних форм власності, а також 3238 квартир та інших приміщень з особистим майном громадян.

Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Управління поліції охорони в Кіровоградській області В’ячеслав Хлівнюк.

У минулому році підрозділами поліції охорони залучено під охорону більше тисячі об’єктів та приміщень з майном фізичних осіб, за участю поліцейських охорони попереджено й розкрито більше 3200 злочинів, затримано майже 3300 злочинців. Безпосередньо на об’єктах охорони попереджено та розкрито 20 злочинів, затримано 24 особи при спробі вчинення крадіжок.

“Із початку 2017 року нарядами груп реагування поліції охорони вже здійснено більше 1500 виїздів на спрацювання охоронної сигналізації. За два місяці поточного року за участю поліції охорони розкрито 514 злочинів, на об’єктах охорони попереджено 6 крадіжок, з них 2 – з приміщень з особистим майном громадян”, – розповів В’ячеслав Хлівнюк.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар