На Кiровогрaдщині нетверезий водiй втiк iз місця ДТП

У Блaговiщенському  водiй легковика не спрaвився з керуванням транспортним засобом та допустив зiткнення з автомобiлем «ЗАЗ Vida», рухаючись заднiм ходом. Пiсля зiткнення керманич втiк iз місця подiї.

За попереднiми даними, водiй автомобiля «ВАЗ-21063», перебуваючи за кермом легковика у станi алкогольного сп’янiння, не вибрав безпечну швидкiсть руху, не врахував дорожню обстановку, та, рухаючись заднiм ходом, зiткнувся з автомобiлем «ЗАЗ Vida», на однiй iз вулиць районного центру. Щоб уникнути відповiдальності водiй «Вазу» втiк iз мiсця скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

На щастя, цього разу обiйшлося без постраждалих, лише автомобiль «ЗАЗ Vida» зазнав механiчних пошкоджень.

Полiцейські Благовiщенського вiдділу полiції оперативно за пiвгодини розшукали втiкача та одразу ж виявили причину втечi – водiй керував авто у станi сильного алкогольного сп’янiння. Також було встановлено, що утiкач вже притягувався до адмiністративної відповiдальності за керування у нетверезому станi та був позбавлений права керування.

Наразi за даним фактом триває розслiдування. На горе-водiя складенi матерiали про адмінiстративні правопорушення за статтею 124 («Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобiв, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна»)  та статтею 130 КУпАП «Керування транспортними засобами або суднами особами, якi перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’янiння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції»), які в подальшому були скерованi до суду.

За матеріалами ВБДР УПД ГУНП України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар