На Кіровоградщині чоловік вбив знайомого, а труп загорнув у килим і викинув

На Кіровоградщині поліцейські встановили обставини смерті чоловіка, тіло якого було знайдено загорнутим у килим.

Про це повідомдяють у Секторі комунікації поліції Кіровоградської області.

Потерпілим виявився 40-річний мешканець міста Олександрія. Під час святкування свого дня народження, у квартирі знайомого, громадянин отримав серію тяжких ударів. Нині особу підозрюваного встановлено. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Повідомлення про виявлення тіла невідомого чоловіка, загорнутого у килим, змотаного липкою стрічкою надійшло по Олександрійського відділу поліції на початку березня. Місцеві жителі, що йшли у напрямку одного з дачних кооперативів, побачили у канаві значних розмірів пакунок, та відчули в околиці характерний запах. На місце пригоди громадяни негайно викликали поліцейських. Того ж дня оперативники встановили особу потерпілого. Ним виявився непрацюючий місцевий житель. За висновками експертів, смерть чоловіка настала внаслідок отриманих тілесних ушкоджень за кілька тижнів до того, як було виявлено тіло.

«У результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівникам поліції вдалося встановити обставини пригоди та затримати підозрювану особу. Нею виявився 29-річний місцевий житель, у квартирі якого, за попередньою інформацією, святкував свій день народження потерпілий. Після сварки, яка закінчилася бійкою, чоловік лишався у чужому помешканні ще кілька днів. За допомогою до лікарів за цей час так і не звернувся. Коли ж власник квартири побачив, що «товариш» помер, вирішив приховати сліди злочину, змотав тіло у килим та вивіз на околицю міста.
Незважаючи на все, чоловіка викрили працівники поліції. Зловмисник планував виїхати за межі області, однак не встиг», – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За такі дії підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар