На Кіровоградщині чоловіку за поножовщину загрожує 8 років ув’язнення

На Кіровоградщині поліцейські менш ніж за добу встановили особу зловмисника, який спричинив чоловіку ножове поранення.

Подія сталася днями в місті Олександрія на території одного з місцевих ринків. 29-річний потерпілий отримав поранення та був доправлений до лікувального закладу. У той час, поки медики боролися за життя пацієнта, поліцейські встановили та затримали його кривдника. За ці дії особі загрожує кримінальна відповідальність.

Повідомлення надійшло до Олександрійського відділу поліції з міської лікарні. Досвідченим оперативникам вдалося досить швидко з’ясувати обставини пригоди.

«За попередньою інформацією, на ґрунті неприязних відносин у місцевого мешканця виникла сварка з іншим громадянином. У результаті чоловік отримав ножове поранення черевної порожнини з пошкодженням внутрішнього органу.

Вже через декілька годин поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний мешканець міста. Речові докази було вилучено», – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар