На Кіровоградщині під час застілля чоловік ледь не зарізав свого родича

© twimg.com

Працівники поліції Маловисківського району викрили жителя області, який завдав ножового поранення родичу.

Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Кіровоградської області.

Сімейне застілля мешканців одного з сіл Маловисківського району ледь не закінчилося трагедією. У розпалі сварки старший чоловік ударив молодшого ножем у груди. Потерпілого з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні, стосовно його кривдника вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні кримінального правопорушення.

Пізно ввечері передвихідного дня до медичного закладу каретою швидкої допомоги було доставлено 29-річного жителя населеного пункту з ножовим пораненням. Лікарі повідомили про подію поліцейським.

«Слідчо-оперативна група виїхала за адресою, де проживає потерпілий. На місці правоохоронці встановили, що він удома розпивав алкогольні напої разом зі своїм 69-річним родичем. Згодом, перебуваючи у стані сп’яніння, чоловіки розійшлися у поглядах на побутові дрібниці, що і стало причиною сварки та бійки. У результаті один із них завдав іншому удару ножем в область грудної клітини. Лікарі діагностували у пораненого пошкодження одного з внутрішніх органів.
Родича потерпілого було запрошено до відділу поліції для з’ясування всіх обставин події», – розповів т.в.о. начальника Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар