У Кропивницькому біля міськради зарізали чоловіка

У Кропивницькому поліцейські за «гарячими слідами» розкрили вбивство місцевого жителя. На одній з центральних вулиць міста, під час з’ясування стосунків, 19-річний парубок ударив ножем одного з відвідувачів кафе. Внаслідок отриманої травми 32-річний потерпілий помер у кареті «швидкої».

Особу, причетну до кримінального правопорушення, затримано. За вчинене зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення, повідомляють у Кропивницькому відділі поліції Кіровоградської області.

Пригода сталася пізно ввечері. До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля будівлі міськвиконкому відбувається бійка. Працівники поліції негайно виїхали за вказаною адресою.

Попередньо встановлено, що потерпілий та зловмисник відпочивали у кафе, розташованому в центрі міста. Потім вони вийшли на вулицю. Між підігрітими алкоголем чоловіками раптово виникла суперечка. Учасники конфлікту почали битися, один із них дістав ножа та наніс ним удар опоненту в область серця.

Очевидець події викликав потерпілому «швидку». На жаль, поранення виявилося смертельним. Чоловік помер у кареті швидкої медичної допомоги.

«Після вчиненого зловмисник намагався втекти, однак за лічені хвилини був затриманий неподалік місця скоєння злочину працівниками патрульної поліції та управління поліції охорони. У даний час вирішується питання про оголошення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу», – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

2

Незважаючи на свій досить юний вік, парубок вже має низку судимостей за скоєння майнових злочинів та нанесення тілесних ушкоджень.

Цього разу зловмисник може потрапити за грати на строк від 7 до 15 років. Триває досудове розслідування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар