Стрілянина у Кропивницькому: про замах на життя, перегони, обшуки та зброю у сумці

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Затримання фігурантів перестрілки у Кропивницькому

Сьогодні, 21 лютого, у Кропивницькому відбулася стрілянина. Аби спіймати злочинців, правоохоронцям довелося влаштувати “перегони”. Наздогнати правопорушників вдалося аж на виїзді з міста – уже після того, як вони змінили одну автівку на іншу. У результаті стрілянини двоє чоловіків поранено – їх госпіталізовано до обласної лікарні. Справу кваліфікують як замах на вбивство.

Перша електронна зібрала для читачів усю інформацію про замах на життя людини у Кропивницькому, про обшуки та про гонитву за злочинцями.

Близько 9:30 неподалік поліклініки №1 та Кіровського райсуду сталася стрілянина.

Прес-служба патрульної поліції інформує про те, як відбувалася гонитва за злочинцями:

“За попередньою інформацією два автомобіля марки Lexus заблокували припаркований автомобіль  Mitsubishi. Із автомобіля  Lexus вийшли 4 чоловіка та розбили вікна авто Mitsubishi. Погрожуючи зброєю, витягли із автівки чоловіка, пересіли в  Lexus і зникли у невідомому напрямку. Було чутно постріли.

Екіпажі патрульної поліції почали переслідування двох автомобілів марки  Lexus. Злочинці заїхали у житлові двори на вулиці Андрія Матвієнка (колишня Башкирська – ред.) і пересіли у автомобіль Honda чорного кольору”, – йдеться в повідомленні.

На виїзді з міста патрульні зупинили даний транспортний засіб.

3 (19)

Окрім того, як повідомили Першій електронній читачі по вулиці Андрія Матвієнка поблизу школи №26 у Кропивницькому на території приватного будинку проводився обшук: у машини в дворі відриті двері та багажне відділення.

На місці події працівники поліції не коментували ситуацію, оскільки там проводяться слідчо-оперативні дії.

16810810_201692670307434_537865492_o
Фото Першої електронної

Прес-служба ГУ НП у Кіровоградській області пояснює, що між місцевими мешканцями та трьома невідомими громадянами виникла конфліктна ситуація:

“У результаті конфлікту одна особа отримала вогнепальне і ножове поранення. Працівники патрульної поліції та спецпідрозділів ГУНП в області затримали учасників пригоди. На даний час поліцейські працюють на місці події. З’ясовуються усі обставини”.

Під час огляду автомобіля затриманих було вилучено дві одиниці зброї – мисливський карабін та помпову рушницю.

Справу кваліфікують як замах на вбивство:

“Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають”, – повідомляють в ГУ НП.

Пізніше правоохоронці оприлюднили відео затримання підозрюваних у замаху на вбивство.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар