Під Світлодарською дугою військовий із Кіровоградщини закінчив життя самогубством

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

29 грудня у зоні АТО пішов із життя 21-річний військовий з Кіровоградщини Олег Стасій. Чоловік закінчив життя самогубством. Причина наразі невідома.

За словами заступника обласного військового комісара Олега Молчанова, у Добровеличківському військоматі є офіційний документ, де зазначено, що Олег Стасій закінчив життя самогубством. Подія сталася на Донеччині в районі Світлодарської дуги.

Чому АТОвець вирішив звести рахунки з життям наразі невідомо:

“Про це можуть розповісти тільки товариші, які з ним служили, але вони не залишися на похорон. Вони приїхали, привезли тіло і поїхали”, – зазначив Олег Молчанов.

Олег Стасій пішов служити проходив строкову службу в “Десні”, згодом вирішив підписати контракт і був направлений до зони АТО, де провів близько року. Одруженим Олег Стасій не був, дітей також не було. Залишилися в чоловіка тільки батьки.

Поховали Олега Стасія 1 січня на міському цвинтарі у Помічній, звідки військовий родом.

7sAeUJ_9HBc

U_easJmXOPM aAdSzSjEoT4

ae5c7607f448266b15294f4c2bbf841f0746ba2d

Фото УНН та зі сторінки Олега в соцмережі

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Під Світлодарською дугою військовий із Кіровоградщини закінчив життя самогубством

  1. Не понимаю и не верю. Что-то остается недосказанным. Как так, привезли и уехали? Не было нормальных отношений или чего-то не договаривают? А командир? Сочувствую родителям парня.

  2. класика жанра від КАМІСАРА (наклав на себе руки) зрозуміло щоб не виплачувати батькам кошти…
    Я взагалі не розумію що може робити (військовий камісар)в тилу …?Він повинен бути на війні а раз він тилова криса то він забезпечує світле майбутнє олігархічним крисенятам…. На місці військового комісара повинні бути 100 % жінки і тільки жінки……………

Коментарі заборонені.