Патрульні врятували кропивничанина, від якого відмовилися лікарі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 30 листопада, близько 16:00 патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Академіка Корольова лежить 32-річний чоловік і потребує негайної медичної допомоги. Заявниця розповіла, що у її сина можливе сильне алкогольне отруєння.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

«Швидка його сьогодні вже забирала з дому, привезла до наркологічного диспансеру, а там – неприйомна година», – каже жінка.

Після того, як перед ними зачинилися двері наркологічного диспансеру, хлопець знепритомнів посеред вулиці. І всі спроби викликати швидку знову, або навіть таксі, були безрезультатними. Саме тоді змучена жінка і зателефонувала до поліції.

Через 4 хвилини на місце події прибули охоронці порядку, які спробували надати домедичну допомогу та викликати швидку, але неочікувано для себе почули відмову від медиків, мовляв, карета швидкої вже виїжджала за цим викликом.

Не гаючи більше ні хвилини, патрульні самостійно доставили непритомного чоловіка до обласної лікарні, де його було госпіталізовано з діагнозом тяжке алкогольне отруєння з підозрою на мікроінсульт. Патрульні не відходили від чоловіка ще довгий час, поки не переконалися, що з ним все буде гаразд.

Ввечері, цього дня, на службу 102 зателефонувала та сама жінка і подякувала патрульним, що врятували життя її сина.

15259562_1032152406894462_1037677860835482199_o

Поширити:

Залишити коментар:

коментар