Триває проект «Наш Шевченко» (ВІДЕО)

Триває проект-конкурс Першої електронної «Наш Тарас Шевченко», присвячений 200-річчю від дня народження поета.

Суть ідеї – передати любов і шану жителів Кіровоградщини до Великого Кобзаря.

Ми обрали форму відеозаписів декламування його поезії. Редакція підготувала і готує низку відеоматеріалів, записаних в різних районах і містах області.

Перша електронна також запрошує читачів також долучитися до цього процесу: кожен із вас може власноруч записати своє відео декламування поезії Тараса Шевченка, а також ваших рідних і близьких.
Одна з умов – ролик не повинен бути задовгим – до півтори хвилини. Файли слід завантажити на будь-який із файлообмінників або на сервіс Youtube. Посилання на них потрібно надсилати (із поміткою «На конкурс») на нашу електронну адресу info@persha.kr.ua. Також відео можна принести безпосередньо в редакцію: м. Кіровоград, вул. Орджонікідзе, 5, оф. 119. Довідки за тел. 066 288 95 09.

Якщо у вас немає можливості записати відео самим, ми готові це зробити за вас.

Рейтинг (а отже і переможець конкурсу) визначатиметься за кількістю кліків «Сподобалося» на каналі Першої електронної на Youtube. Отже, щоб проголосувати треба перейди до перегляду відео на Youtube.

Підсумки конкурсу визначатимуться 10 березня.

Сьогодні ми презентуємо ще два ролики. Поезію Шевченка читають директор Зеленівської школи Галина Телька (Компаніївський район) та селищний голова Компаніївки Олександр Маслюков.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар