Наступного тижня бібліотека Чижевського запрошує на навчання, виставки та кінопокази

Анонс заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського на 8 серпня – 14 серпня 2016 року.

Освіта протягом життя: з 8 до 12 серпня у першій половині дня в бібліотечному Інтернет-центрі будуть проведені тренінги для літніх користувачів  за темами „Основи комп`ютерної грамотності. Основи роботи в Інтернет”. Довідки за телефоном (0522) 22 58 90.

Безкоштовне вивчення англійської мови. Увага! з 9 серпня відновлюються заняття з вивчення англійської. Відділ документів іноземними мовами обласної бібліотеки                         ім. Д. Чижевського чекає усіх бажаючих щодня, крім вихідних, з 9 серпня о 17.00                          на спілкування.

 Книжкові виставки: у відділі краєзнавства працюють оновлені експозиції. Для користувачів відкриті нова книжкова виставка до 60-річчя від часу оголошення /1956/ Хутора „Надія”  Державним заповідником-музеєм ім. І.К.Карпенка-Карого (Тобілевича), виставка нових надходжень «Книжковий арсенал 2016», а також виставка «Марко Лукич Кропивницький». У відділі обслуговування користувачів – до Дня Державного Прапора України працює книжкова виставка та бесіда “Кольори, що дають надію”, і виставка документів історії 1917-1920 рр. «Біля витоків національної державності».

Кіноклуб «Екран» запрошує 10 серпня о 15.00 на перегляд фільму. «Це трапилось одного разу уночі» — мелодрама 1934 року. Режисером фільму став Френк Капра. Фільм є однією з перлин американської кіноіндустрії початку ХХ століття.

Літній читальний зал

В суботу, 13 серпня, з 16.00 до 19.00 у парку відпочинку «Ковалівський» працюватиме літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами». Другої серпневої суботи буде презентований роман Чарльза Діккенса «Пригоди Олівера Твіста». Це другий роман англійського письменника, який приніс йому знаменитість, і перший твір в англійській літературі, головним героям якого стала дитина.  Які активності чекають навколо презентації цієї повісті, кропивничани та гості міста можуть дізнатися в парку. Особлива увага цього дня буде приділена дітям – для них розваги, розмальовки, ігри та ін.   Послуги надаються безкоштовно.

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар