Водія маршрутки, з вини якого загинули троє людей, засудили до 8 років

Водія пасажирського автобусу, винуватця ДТП, що сталfся на залізничному переїзді у Світловодському районі та в якій троє людей загинуло, ще четверо отримали травми різного ступеню тяжкості, засудили до 8 років позбавлення волі. 

Про це Першій електронній повідомила прес-служба прокуратури області.

Світловодський міськрайонний суд вказану особу визнав винною у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Суд підтримав позицію прокуратури та призначив водієві покарання – 8 років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

Варто зазначити, що засуджений повністю визнав свою провину.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася навесні минулого року на залізничному переїзді, розташованому в межах населеного пункту Власівка, Світловодського району. Водій маршрутки, здійснюючи рейс “Світловодськ-Кременчук”, не виконавши вимоги дорожнього знаку “Проїзд без зупинки заборонено”, виїхав на залізничний переїзд на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з диспетчерським тепловозом.

Під час ДТП в салоні автомобіля крім водія перебували 10 пасажирів. Троє пасажирів загинули, ще четверо отримали травми різного ступеня тяжкості.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар