Кіровоградські фотографи зароблятимуть гроші для 6-річного Данилка, який постраждав у ДТП

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

14 липня кіровоградські фотографи В’ячеслав Демченко та Олександр Козловський проводитимуть благодійну фотосесію, аби зібрати гроші для 6-річного Данилка, який постраждав у ДТП

Фотосесія профодитиме у фотостудії “На Бродвеї” (вул. Гоголя 87, 2 поверх). Вартість півгодинної зйомки – 150 грн. Також у студії працюватимуть візажисти Антоніна Іванова і Лілія Макодзеба, кошти за роботу яких будуть передані Данилку.

“Я особисто не знаю цієї дитини. Просто шкода родину. Людям треба допомагати. Якщо я не можу сам перерахувати велику суму на лікування дитини, то я зроблю щось, би зібрати ці гроші. Ми будемо фотографувати людей. 150 грн – це не велика сума. А людина може і до благодійності долучитись, і фото собі зробити, – розповів Першій електронній фотограф В’ячеслав Демченко.

Нагадаємо, 27 червня, близько 20:00 години, патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Київській. Суддя Ленінського райсуду Кіровограда Андрій Загреба 29 червня відправив винуватця смертельної ДТП Олександра Постриганенка на два місяці за ґрати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар