Знам’янським залізничникам у 2014 році збудують нове житло

Керівництво Одеської залізниці пообіцяло збудувати у 2014 році для залізничників Знам’янки 50-квартирний будинок.

Такі плани оприлюднив начальник Одеської залізниці Микола Луханін на селекторній нараді, присвяченій підсумкам роботи магістралі за 2013 рік та основним завданням на рік наступний.

Він відзначив, що за рівнем середньомісячної заробітної плати працівників Одеська залізниця стабільно утримує середнє місце серед інших залізниць України. Зокрема, зарплатня залізничників у Кіровограді більша за середню по Укрзалізниці на 50 відсотків.

Та найвагомішими подіями на залізниці у 2013 році, за його словами, стало, зокрема, введення в експлуатацію 109-квартирного житлового будинку для залізничників у місті Херсон.

«Наступного року виконуватимуться роботи з електрифікації дільниці “Долинська — Миколаїв” та підвищення пропускної спроможності у напрямку порту “Южний”. Активно вирішуватиметься питання забезпечення житлом залізничників: в першу чергу це будівництво 18-квартирного житлового будинку по станції Усатове, 24-квартирного житлового будинку по станції Христинівка, 50-квартирного житлового будинку у Знам’янці», – сказав він.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар