Паліативному хлопчику з Кіровоградщини потрібен велотренажер (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Коли батьки чують, що їхня дитина паліативна, перед очима перевертається світ. У листопаді цей страшний вирок для свого старшого 14-ти річного сина Володі почула його мама Анна. Родина прожива у смт. Смоліно Маловисківчького району на Кіровоградщині.

«Про хворобу ми дізналися у 2012 році. У нього пухлина головного мозку… Від неправильного лікування вона виросла аж до восьми сантиметрів», – розповідає мама хворого хлопчика.

У 2015 році медики  прооперували Володю. Пухлина виявилася злоякісною.

«У листопаді нам сказали, що більше немає сенсу лікувати сина, тому що у нього метастази у хребті. Нам дали виписку, що ми можемо їхати додому і збивати симптоми за місцем проживання. Зараз син живе на знеболюючих», – боляче говорить жінка.

Хлопчик щодня долає біль. Намагається жити звичайним життям – займається з учителями, любить гратися з дітками, у нього є улюблений кіт.

KwVfeH2Sgd0

«Якщо не зробити зарядку, він вранці не зможе нормально ходити. Нам порадили придбати велотренажер, щоб син займався і розминав ноги. У мене у сім’ї двоє інвалідів. У сина Андрія – інвалідність, чоловік – інвалід третьої групи по зору. Коштів для велотренажера у нас немає, але він вкрай необхідний нашому старшому сину. Можливо, в когось є старенький велотренажер… Ми хочемо полегшити біль сина, – просить мама хлопчика.

Кажуть, перед Новим роком стаються дива… Інколи створити диво під силу кожному. Будь ласка, допоможіть Володі!

Номер телефону мами хлопчика Анни: 0999 865375.

Довідка: Паліативні хворі – пацієнти усіх вікових груп, які страждають на злоякісні новоутворення у ІІІ-ІУ стадії захворювання, ВІЛ-інфекцію/СНІД, вроджені вади розвитку, серцево-судинні, неврологічні, респіраторні, атрофічно-дегенеративні та інші прогресуючі захворювання та післятравматичні стани, що не можуть бути вилікувані сучасними і доступними методами та засобами, і супроводжуються вираженими больовими симптомами, тяжкими розладами життєдіяльності, потребують кваліфікованої медичної допомоги, догляду, психологічної, соціальної, духовної та моральної підтримки у термінальній стадії захворювання або за умови обмеженого прогнозу життя, сумнівному прогнозі одужання чи покращення стану або повноцінного відновлення функцій життєдіяльності.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар