Підтвердився факт застосування поліціянтами грубої сили проти матері неповнолітньої активістки

Мати затриманої активістки Правого сектору підтвердила, що поліціянти виштовхали її з автівки і ледь не силою витягли її неповнолітню доньку з помешкання. Про це вона повідомила у телефонній розмові з начальником Кіровоградського міського відділу поліції полковником Ігорем Пайликом, пише Златопіль.

Таким чином підтвердилась інформація, яку поширив декілька годин тому очільник кіровоградського обласного “Правого сектору” Євген Миценко. Він повідомив, що правоохоронці брутально викрали активістку з її помешкання в селі Верблюжка, Новгородківського району, а також, виштовхали з машини її матір. Згодом з’явилася інформація від прес-служби ГУ НП в Кіровоградській області, яка спростовувала заяви очільника “Правого сектору” Кіровоградщини.

Після цього, близько 19-ої години декілька десятків активістів “Правого сектору” та “Народної самооборони” зібралися під стінами міськвідділку поліції. До них вийшов очільник відомства полковник поліції Ігор Пайлик. Він підтвердив, що дівчина перебуває у міськвідділку в якості свідка, і після того, як вона дасть відповідь на питання  в присутності психолога, її відвезуть додому.

Начальник Кіровоградського міського відділу поліції ГУ НП в Кіровоградській області полковник Ігор Пайлик дізнався про всі подробиці візиту своїх підлеглих, на ґанку будівлі міськвідділу, у присутності журналістів та членів “Правого сектору”, під час телефонної розмови з мамою затриманої Вікторії Книжник. Почувши розповідь жінки головний міліціонер міста сказав, що цієї інформації йому досить, аби ініціювати перевірку дій своїх підлеглих.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар