Кремль призначив куратором “Новоросії” уродженця Кіровоградщини

Про це пише “ДС” із посиланням на координатора групи “Інформаційний супротив” Дмитра Тимчука – повідомляє Depo.Кіровоград.

Куратор так званого “Проекту Новоросія” політтехнолог Сурков відсторонений від керівництва у зв’язку з невдоволенням Кремля розвитком подій із окупацією Росією українських територій.

За словами Тимчука, відтепер проектом керуватиме людина з найближчого оточення Путіна – замголова уряду РФ Дмитро Козак, що може свідчити про зміну планів Росії по “поверненню” окупованої частини Донбасу Україні з “особливим статусом” на тлі кадрових чисток у так званих “ЛНР “і” ДНР “.

Дмитро Козак – колишній розвідник ГРУ Росії, народився в селі Бандурове Гайворонського району Кіровоградської області. На його рахунку – провалений план “врегулювання” кризи в Придністров’ї і роль представника президента РФ по Південному федеральному округу (2004-2007 рр).

“Навіщо всі ці вміння потрібні кандидату на нового куратора “ЛНР-ДНР” – нескладно здогадатися. Вони потрібні, якщо Москва ставить завданням створити на окупованій території “повноцінне” квазідержавне формування. Яке б у вигляді єдиного організму тісно “працювало” з Москвою. Вдасться це Козаку чи ні – для нас на даний момент неважливо. Важливо те, що проект “Новоросія” Путіним явно не закритий. Він лише переформатується – і саме під “особливий статус” Донбасу”, – написав Тимчук на своїй сторінці в соціальній мережі “Фейсбук”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар