У Кіровограді представили Андрія Райковича як кандидата на посаду міського голови (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 25 вересня, в Кіровоградській обласній філармонії відбулася церемонія висунення в кандидати на посаду міського голови Андрія Райковича – генеральний директор ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» і єдиний кандидат від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» та  «Всеукраїнського об`єднання «Батьківшина».

З цієї нагоди в залі філармонії зібралися місцеві промисловці і підприємці,  представники трудових колективів великих підприємств, міської ради, департаментів облдержадміністрації та ін.

Присутні переглянули відеоролик про діяльність «Ятрані» та її керівника, а також заслухали виступи працівників підприємства, політиків, студентів і громадських діячів на підтримку кандидатури Андрія Райковича.

«Я пам’ятаю, як Андрій Райкович переїхав з Долинської у Кіровоград, – розповіла народна артистка України Антоніна Червінська. – Тоді він почав життя фактично з нуля. Він сам зробив себе і сам побудував свій бізнес. Якщо йому вдалося вибудувати таке прекрасне, сучасне, європейське підприємство, то він зможе і наше місто зробити охайним, розвиненим,  на європейський лад».

Андрій Райкович у свою чергу подякував усім за підтримку, особливо працівникам «Ятрані», і обіцяв не підвести кіровоградців, якщо стане міським головою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар