Кузьма Скрябін. Він поруч. Він посміхається (ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Тексти гурту Скрябін виховали ціле покоління. Хтось ріс і змінювався за настановами Кузьми, а хтось почув вічність у словах Андрія тільки після його гибелі. Але почув. І це є важливим. Ці слова вчать виймати із футляру окуляри правди, переглядати старі фотографії, телефонувати давнім друзям поки не пізно, любити, не думаючи про завтра, і навіть на краю прірви стояти із посмішкою. Вони вчать бути щирим, пам’ятати хто ти і звідки, цінувати життя і бути простим. Хіба це не найважливіші речі? Любити. Цінувати. Жити.

Ми не стомлюємось повторювати, що Андрій Кузьменко вічно житиме у пам’яті тих, хто його чує. Є такі фільми сюжети яких, хочеться дописати бодай на кілька кадрів. Такі фільми називають класикою. Фільм Кузьми Скрябіна – сюжет, який обірвався недописаним… Але цю історію варто пам’ятати і переглядати, щоб написати сюжет свого власного фільму правильно…

Новини пишуть, що Андрій Кузьменко загинув у ДТП на трасі.. Вірите? І ми не віримо. Бо відчуваємо, що Він десь поруч. Він посміхається. Він вчить кохати всім серцем. Він, як раніше, вчасно дає поради. Він вчить жити щиро. Зупинилось Його серце, але не змовкли Його вуста.

Він поруч. Він посміхається.

Читайте також: Дякую за щирість: у Кіровограді відзначили День народження Кузьми Скрябіна (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар