Капітан І зенітної ракетної батареї привіз подарунок волонтерам Кіровоградщини (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У чергову десятиденну відпустку  з передової капітан І зенітної ракетної батареї Олександр Дащук приїхав з подарунками для тих, хто  підтримує  військових на передовій. 

Офіцер передав бойове знамено бійців 72-ої окремої механізованої бригади  в Новоукраїнський  районний  краєзнавчий музей.

Беручи до рук синьо-жовтий прапор, прострелений кулями та з пошматованими кінцями,  директор музею Микола Гаращенко констатував, що ця  реліквія  з місць бойових дій, стане черговим експонатом серед доставлених з передової підтверджень незламності духу та героїзму наших земляків.

Маючи при собі синьо-жовтий прапор  хлопці йшли з ним в бій.  Його встановлювали над визволеними від проросійських терористів містами, селищами та селами Донбасу, на бойовій техніці, на блокпостах, на машинах, на одязі…. Прапор став символом ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ у цій неоголошеній війні за Незалежність нашої держави.

Крім прапора з бойової машини, кадровий військовий на знак подяки, вручив волонтерам і знамено з емблемою самої 72-ї бригади, на якому бійці написали слова вдячності тим, завдяки яким фактично і тримається армія.

Зустрівшись з заступником голови Новоукраїнської РДА Віктором Куртичаном Олександр Дащук щиро подякував посадовцю за ту суттєву підтримку і допомогу, яку відчувають бійці на передовій від своїх земляків: «Ваше спільне бажання – коли влада на місцях та  громада в єдиному пориві прагнуть нам допомогти здолати ворога – надихає нас на перемогу».

Знамено, з емблемою 72-ї окремої механізованої бригади зі словами вдячності від бійців,  командир І зенітно-ракетної батареї Олександр Дащук,  передав і своїм землякам комишуватцям – працівникам ТОВ АПК імені Гіталова, які  через волонтерів «відкомандирували» для військових  потреб бійців цієї бригади УАЗа.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар