У Кіровограді нагородили воїнів, які полягли в російсько-українській війні (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні у приміщенні міської ради на запрошення очільників міста й області зібралися родини воїнів АТО, які віддали життя за незалежність України у російсько-українському протистоянні на Донбасі.

Як повідомив кореспондент Першої електронної газети, їм вручили нагороди, якими посмертно нагородили полеглих зихисників.

 “70 років ми вшановували подвиг загиблих у Другій Світовій війні. І ось сьогодні війна повернулася. Ми маємо нових героїв, які поклали життя на сході України за волю і мирне небо над нашою державою” – сказав секретар міськради Іван марковський, звертаючись до родичів воїнів АТО.

Він вручив відзнаки виконавчого комітету Кіровоградської міської ради „За заслуги” ІІ ступеня (посмертно):

Вадиму Висчину (отримала матір Олена Миколаївна), Сергію Гришину (отримала матір Ніна Михайлівна), Віктору Карнауху (отримала дружина Тетяна Миколаївна), Юрію Олефіренко (отримала донька Ольга Юріївна), Руслану Слободянюку (отримав батько Микола Григорович), Володимиру Степанку (отримала донька Юлія Володимирівна), Володимиру Тигняну (отримала матір Людмила Миколаївна), Євгенію Тельнову (отримала донька Вікторія Євгенівна), Віталію Федитнику (отримала дружина Наталія Сергіївна).

Також відзнаками Кіровоградської області “За мужність і відвагу” голова облради Олександр Чорноіваненко нагородив (посмертно):  Вадима Висчина (отримала матір Олена Миколаївна),  Віктора Карнауха (отримала дружина Тетяна Миколаївна),  Сергія Пономаренка (отримала дружина Яна Вахабівна), Олександра Шмалька (отримала дружина Наталія Іванівна), Віталія Федитника (отримала дружина Наталія Сергіївна).

Напередодні свята, про яке мріяло не одне покоління українців  – Дня Незалежності – ми вклоняємося тим, хто зараз захищає незалежність України на сході, і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто вже не повернеться. Їх силою, волею, подвигом утверджується на нашій рідній землі самостійна українська держава. Вічна слава Героям!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар