Сергій Бубка: На стадіоні «Зірка» створені чудові умови для розвитку українського спорту (ФОТО, ВІДЕО)

 Сьогодні, 24 травня, на кіровоградському стадіоні «Зірка» стартував черговий Чемпіонат України з легкої атлетики. До Кіровограда приїхало більш ніж 400 спортсменів. На відкриття легкоатлетичного турніру завітав і президент НОК України, олімпійський чемпіон – Сергій Бубка.

Приїзд Сергія Бубки до Кіровограда створив чималий ажіотаж. Поспілкуватися з живою легендою хотіли і спортсмени, і ветерани спорту, і навіть, посадовці. Сам Сергій Бубка на реконструйованому стадіоні «Зірка» був уперше. Тому для нього організували невеличку екскурсію. Те, що він побачив – його приємно вразило.

Сергій Бубка, президент НОК України: « Сучасні умови і необхідний стадіон для українського спорту.  Приємно, що є такі люди, які підтримують спорт та здоров’я людей. Хотів би подякувати Максиму Березкіну і його родині за такий подарунок, який вони зробили».

Оплесками Сергія Бубку зустріли під час вітального слова до учасників Чемпіонату України з легкої атлетики. Виступаючи перед спортсмени, Сергій Назарович побажав тим продовжувати славетні традиції вітчизняної легкої атлетики. Зробили Сергію Бубці і подарунок. Директор ФК «Зірка» Сергій Ольшевський вручив олімпійському чемпіону клубний шалик та м’яч з автографами команди.

Після церемонії відкриття, Сергій Бубка влаштував автограф- і фотосесію.

Також під час візиту на стадіон, Сергій Бубка відкрив пам’ятну табличку, яку встановили в знак подяки президенту ФК «Зірка» Максиму Березкіну за вагомий внесок у розвиток спортивної інфраструктури України.

 Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів на стадіоні «Зірка» проходитиме два дні – 24 та 25 травня.

Євген Салтан, для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар