Лідери гуртів “Тартак” та “Riffmaster” виступили для кіровоградських кіборгів (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 24 травня, для кіровоградського 3-го окремого полку  спецпризначення виступив соліст гурту “Тартак” Сашко Положинський та учасники гурту “Riffmaster” Андрій Антоненко й Антон Панфілов. 

“Не чекайте від нас академічності, – відразу попередив Сашко Положинський. – Це будуть посиденьки під гітару”.

Перед однією з пісень Сашко Положинський сказав: “Я думав, що ми їдемо виступати перед десантниками і  готував прив’язку типу: десантники багато стрибають і ось пісня “Ну, пострибай”. Але мені по секрету сказали, що ви такі десантники, які мало стрибають, але багато роблять. Тому прив’язка лишається у минулому віртуальному світі”. Тож для кіборгів, за спиною яких Дебальцево, Ілловайськ, Щастя, Донецький аеропорт прозвучали пісні про війну і про життя.

Окрім музикантів на сцену вийшла поетеса Олена Герасим’юк. Вона їде на свій поетичний десант, який відбудеться у прифронтовий містах. Мистецьке об’єднання «Остання Барикада» та команда українських поетів їдуть на Схід. У проекті ще візьмуть участь такі українські поети як: Сергій Жадан, Дмитро Лазуткін, Люба Якимчук, Артем Полежака.

Зіграли музиканти свої авторські пісні про брехню, кохання, і, звісно ж, про тих, хто захищає нашу країну від загарбника. Після пісні “Ніхто крім нас” кіровоградські спецпризначенці аплодували стоячи, на що Сашко сказав: “Що ви. Не вставайте. Це ми повинні вставати в знак подяки вам”. І, не сідаючи, виконав наостанок пісню “Лицарський хрест”, присвячену воїнам, які полегли в боях за Україну.

“Я не слухав раніше гурт “Тартак”, проте після сьогоднішнього концерту принаймні дві пісні  запали мені в душу точно: “Ніхто крім нас ” та “Лицарський хрест”, – зазначив один із спецпризначенців.

Після концерту спецпризначенці вишикувались на фотосесію із лідерами гуртів-гостей. Солдати дякували артистам за творчість, а музиканти військовим – за героїзм та сміливість.

Сашко виступає на такому концерті вперше: “Я так розхвилювався. В мене аж руки трусяться”. Хлопці зібрались у тур буквально за 4 дні. Першим став Кіровоград: “Ще сьогодні ідемо у Дніпропетровськ, а потім в поля”, – говорить лідер гурту “Тартак”.

Ольга Ткаченко, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар