Безстрашні водії кіровоградських маршруток відмовляються надавати пільговий проїзд військовим

Сьогодні, 19 травня, до кореспондента Першої електронної газети звернувся Олексій, військовий 3-го полку спецпризначення, який розповів, що незважаючи на наявність у нього посвідчення учасника бойових дій, водій маршрутки відмовився перевозити військового безкоштовно.

«Вчора, о 17.20 я сів у 112-у маршрутку з номером 1779, показав водієві посвідчення учасника бойових дій, але той відмовився везти мене безкоштовно, мотивуючи свою позицію відсутністю вільних місць, – розповідає Олексій. – Мені, звісно, не шкода 3,5 гривень на поїздку. Просто неприємно, що навіть законну пільгу ми не можемо отримати».

На жаль, отримати коментар у власника маршруту не вдалося: ні приймальня ПП «Паритет-Сервіс», якому належить маршрут №  112,  ні перевізник Ріта Білобородова на телефонні дзвінки не відповідали.

Сергій Васильченко, заступник кіровоградського міського голови, взяв ситуацію на особистий контроль і пообіцяв, що недобросовісного водія буде покарано.

«Ситуація ганебна. Хоча на ПП «Паритет-Сервіс» до нас якраз надходить найменша кількість скарг. Ми, звісно, зв’яжемося з перевізником, озвучимо їм надану інформацію і будемо просити про покарання для водія, який так негідно вчинив з людиною, яка ціною власного життя його захищає», – прокоментував Сергій Васильченко.

Нагадаємо, на одній з апаратних нарад Сергій Кузьменко пообіцяв відправити перевізників та водіїв у зону АТО, якщо вони відмовлятимуть військовим у реалізації законних пільг.

Читайте більше: Недобросовісних перевізників відправлять у зону АТО?

Поширити:

Залишити коментар:

коментар