У Кіровограді визначили найсильніших студентів області (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 4 квітня, у Кіровограді визначали найсильніших студентів – відбувся Чемпіонат Кіровоградської області з армреслінгу серед вищих навчальних закладів.

Як повідомили Першій електронній газеті організатори, до участі у Чемпіонаті зареєструвались армреслери не тільки з Кіровоградщини. Поборотись за звання найсильнішого приїхали студенти і з Черкаської області. Гості виділялись серед місцевих учасників особливою формою –  були одягнені у фірмові футболки із малюнком та написом: “Чигиринські отамани”. Кіровоградці не відпустили гостей із пустими руками – віддали черкащанам кілька медалей.

 У Чемпіонаті взяли участь представники таких вишів: Кіровоградський інститут розвитку людини, Кіровоградський національний технічний університет, Кіровоградський педагогічний університет (факультет фізичного виховання), Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету України. Уманський національний університет садівництва, Чигиринський економіко – правовий коледж.

Переможцями стали:

Жінки відкрита категорія: 
1. Довгошея М. В
2. Волошина О.О.
3. Балковська В. О.

Чоловіки 70 кг:
1. Перевязко Є.О.
2. Калініченко В. В.
3. Арутунян Г.С.

Чоловіки 85 кг:
1. Луцкеввич А.В.
2. Ласінський В.В.
3. Перевязко Є. О.

Чоловіки 85 + кг:
1. Ласінський В.В.
2. Куксенко О.С.
3. Перевязко Є.О.

Чоловіки відкрита категорія:
1. Ласінський В.В.
2. Сенченко В. Д.
3. Куксенко О.С.

Загально командні місця:
1. КІРоЛ.
2. КНТУ.
3. КДПУ ФФВ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар