«Серця матерів» і «Добротвір» разом допомагають військовим

Народний депутат України Станіслав Березкін зустрівся з волонтерами громадської організації  «Серця матерів Кіровоградщини». 

Їхній намет розташований на площі Богдана Хмельницького, що у Кіровограді. Народний депутат застав волонтерів за плетінням маскувальної сітки.

Волонтери розповіли йому про потреби військовослужбовців:
– Нині нова хвиля мобілізації, хлопці на передовій просять і генератори, і лопати, і сокири, і цвяхи. Немає нічого. У суботу відправляємо машину в 72 окрему механізовану бригаду.
Народний депутат з початку війни постійно допомагає військовослужбовцям через фонд «Добротвір». Домовились про співпрацю  фонду з ГО «Серця матерів Кіровоградщини».

Вже наступного дня голова фонду «Добротвору» Андрій Малик передав волонтерам генератор, лопати, сокири, цвяхи.  Окрім того, в намет привезли олію та маргарин – дівчата планують пекти паски до Великодня.

А ще дуже просили м’яса, бо хочуть порадувати хлопців домашньою ковбасою. Голова благодійного фонду пообіцяв наступного тижня вирішити і цю проблему.


Намет ГО «Серця матерів Кіровоградщини» знаходиться на площі Богдана Хмельницького, саме сюди кіровоградці приносять речі, продукти харчування. І не тільки для військових. Тут збирають найнеобхідніше для переселенців та дітей-сиріт.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар