На Олександрівщині діти виготовляли голубів миру (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Акцію “Ми – за єдину Україну! Ми – проти війни!” провели юні патріоти – читачі Єлизаветградківської селищної бібліотеки (Олександрівський район).

Як повідомив кореспондент Першої електронної, дітки читали вірші про Україну, малювали про мир, робили голубів і записували на них свої побажання та мрії.

Бібліотекар Вікторія Трегуб розповіла, що діти організували флешмоб у підтримку миру в Україні, символічно демонструючи єдність всіх областей, показуючи нерозривність всіх територій нашої країни і даруючи свої серця, сповнені любові та надії.

Також було проведено інформаційну бесіду «Моя країна-Україна», на якому користувачі пригадали хронологію трагічних подій в Україні за 2014 рік, переглянули презентацію «Війна очима дітей України» і хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв Небесної сотні та на АТО.

А ще разом проголосили гасло «Голуб МИРУ, прилети! Україну захисти!»

„З одного боку, цей захід — патріотичний, а з другого — творчий. Адже ми намагалися показати майстер-клас з виготовлення голубів у різних техніках паперопластики — модульному і класичному орігамі, аплікації та інше”, – уточнила Вікторія Трегуб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар