Лас-Вегасу в Кіровограді більше не буде

Кіровоградські правоохоронці вилучили з незаконного обігу 75 одиниць грального обладнання. Гральні заклади «функціонували» у закритих для сторонніх приміщеннях.

На момент проведення обшуків в них перебувало близько 15 осіб, які брали участь в азартних іграх. Гральне обладнання вилучено та направлено для проведення експертиз. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Якщо вину підозрюваних буде доведено, їм загрожуватиме штраф у розмірі від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Інформація про те, що один з місцевих підприємців має намір всупереч забороні Закону, облаштувати в обласному центрі гральні заклади надійшла до міліції наприкінці лютого. За цей час підозрюваний встиг винайняти кілька нежитлових приміщень, зробив у них косметичний ремонт, потурбувався про належний інтер’єр та обслуговуючий персонал. Після цього заклад розпочав роботу.

Аби про їх «діяльність» не дізналися правоохоронці, організатори потурбувалися і про те, щоб до приміщень не мали доступу сторонні особи. Входи замаскували, а серед відвідувачів були лише перевірені клієнти.

Роботу грального обладнання забезпечували адміністратори закладу. Вони приймали у клієнтів готівку, після чого переводили її на електронний рахунок грального апарату.

У разі виграшу за бажанням особа могла отримати готівку у вигляді виграшу, звернувшись з цим питанням до адміністратора.

Не зважаючи на усі заходи перестороги, незаконну діяльність закладів було припинено.

75 одиниць ігрового обладнання вилучено та направлено для проведення експертиз. Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України, триває.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

 

 

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар