Кіровоградські депутати отримають повістки за місцем проживання

Так прокоментував інформацію про те, що депутати Кіровоградської міської ради неохоче з`являються за повістками до апарату міської ради, військовий комісар Кіровограда Олександр Зіньковський.

Більше 30 повісток були передані міській раді для депутатів. За інформацією з власних джерел, забрали їх тільки 6 народних обранців.

“Повістки були передані міській раді, але оскільки є випадки відмов їх брати, а міська рада не є постійним місцем роботи депутатів, оповіщення буде проведено за місцем постійного проживання. Повістки отримають усі”, – прокоментував військовий комісар.

Нагадаємо, що порушення військовозобов’язаними чи призовниками правил військового обліку, неявка їх на виклик до військового комісаріату без поважних причин або несвоєчасне подання в обліковий орган, де вони перебувають на військовому обліку, відомостей про зміну місця проживання, освіти, місця роботи, посади, а також порушення порядку проходження навчальних зборів (занять) у навчальних закладах Товариства сприяння обороні України та професійно-технічних навчальних закладах, тягнуть за собою накладення штрафу від п’яти до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Повторне протягом року вчинення порушення, передбаченого частиною першою цієї статті або частиною першою статті 211 цього Кодексу, за яке особу вже було піддано адміністративному стягненню, тягне за собою накладення штрафу від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ухилення від призову на строкову військову службу — злочин, передбачений Кримінальним кодексом України, статтею 335.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар