Як Новомиргородщина зустріла героїв (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

19 березня до рідних домівок повернулись перші військовослужбовці району, які були мобілізовані майже рік тому та проходили службу на сході України в зоні проведення антитерористичної операції. 

З приводу повернення земляків в залі райдержадміністрації відбулись урочисті збори на яких були присутні представники влади, громадськість, волонтерський актив району. Очільники району подякували захисникам за їх подвиг та зазначили що для них завжди будуть відкриті двері будь-яких чиновницьких кабінетів, будь-яка їх проблема це проблема влади.

Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять про земляків – Євгена Присяжного та Максима Чередника, які загинули на сході держави в ході антитерористичної операції. Також під час заходу виступаючі подякували родинам військових за їх витримку та підтримку своїх синів і чоловіків, які воюють за наш спокій, дружині та матері військових керманичі району вручили квіти.

Нагадаємо, що вранці цього дня українських військових (57 чоловіків) урочисто зустрічали на площі Героїв Майдану обласного центру.

В. Гончаренко, Новомиргородська РДА

Поширити:

Залишити коментар:

коментар