Кіровоградка отримала відзнаку “Голос благодійності” (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 26 лютого, кіровоградська журналістка Вікторія Талашкевич отримала Відзнаку “Голос благодійності” від Український форум благодійників з рук пані Марини Порошенко.

Нагородження відбулося у Києві під час VII Міжнародної конференції Українського форуму благодійників «Благодійність та волонтерство в дії», повідомляється на Українському форумі благодійників.

«Голос благодійності» отримують ті ЗМІ і журналісти, за яких подали голос. Номінували їх благодійні організації та волонтери з усієї України, люди, які отримують благодійну допомогу, тощо. 15 подяк отримують як національні медіа і відомі на всю Україну журналісти, так і працівники регіональних ЗМІ.

Український форум благодійників відзначає, що цього року найактивніше просували своїх журналістів кіровоградці. А про деяких працівників мас-медіа було написано цілі оди.

“Дякую за теплі слова Ви знаєте, що голос звучить тоді, коли є про що говорити – тож, це нагорода для всіх, хто робить добрі справи, про які потім оповідають ЗМІ”. – прокоментувала свою нагороду Вікторія Талашкевич.

Фото зі сторінки Вікторії Талашкевич у Фейсбуці

Поширити:

Залишити коментар:

коментар