Фестиваль патріотичної пісні пройшов в Олександрії

Конкурс-фестиваль патріотичної пісні «Червона Калина» сьогодні вперше пройшов на Олександрійщині, зібравши більше 200 юних талантів.

На співочий захід своїх представників делегувала практично кожна школа району. Захід відбувся у  залі районного будинку культури.

На суд  журі дитячі та молодіжні колективи презентували понад 30 художніх номерів. Звучали сучасні естрадні та вокальні військово-патріотичної пісні: «Україно, піднімися з колін», «Гей, браття козаки», «Прошу у неба», «Дай, Боже, сили нашим солдатам», «На світі є одна країна», «Повертайся живим».

За результатами конкурсу всі учасники нагороджені дипломами відділу освіти Олександрійської РДА, кращі з кращих отримали подарунки.

Ініціювали захід представники районного відділу освіти спільно з центром дитячої та юнацької творчості, які сподіваються, що фестиваль стане справжнім орієнтиром в популяризації військової пісні та спонукатиме молодь до патріотичної творчості. Організатори переконують, що патріотичний конкурс обов’язково матиме своє продовження.

Місцеві волонтери, які також були присутні на фестивалі. звернулися до організаторів з пропозицією видати пісенну збірка, яку передадуть армійцям на фронт.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар