Маловисківські ветерани плетуть сітки для військових (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Малій Висці з ініціативи ветеранів-учасників Вищої народної школи, що діє при районній бібліотеці ім. Л.Українки, стартував проект «Україна – понад усе!».

Як розповіла Першій електронній відповідальний секретар ради районної організації ветеранів Євдокія Мамедова, учасники школи вирішили прийняти посильну участь у допомозі українським військовим, які воюють на сході країни.

Так жінки взялися за плетіння маскувальних сіток. До матеріальної підтримки ідеї ветеранів-ентузіастів також долучились фермер Ігор Соломаха та приватні підприємці, що працюють на міському ринку.

«Одна основа для маскувальної сітки коштує 170 грн., – говорить Євдокія Мамедова. – Ми поставили завдання: за тиждень зв’язати п’ять таких сіток, тобто, по одній за день».

До ветеранів долучилися й учні місцевої гімназії, які в’язали масксітки після уроків. Стенди для сіток та скриньку для збору пожертв на підтримку військових встановили у вестибюлі районної бібліотеки. Сюди ж, за словами організаторів акції, можна приносити і матеріал для в’язання сіток (білі простирадла).

Організатори закликають небайдужих підтримати проект – двері районної бібліотеки відкриті для всіх бажаючих допомогти нашим солдатам.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар