Кіровоградці провели в останню путь загиблого героя (ФОТО)

Сьогодні Кіровоград прощався з старшим солдатом 300 – го танкового навчального полку Володимиром Тигняном.

Володимир Тигнян, 1989 року народження загинув смертю хоробрих під час виконання бойового завдання у складі бронегрупи 300 –го полку 169-го навчального центру в зоні антитерористичної операції біля Кургану Гостра могила. Під час мінометного обстрілу бойова машина втратила керування і влетіла у крижане озеро. Люк заклинило гарматою, бійця Володимира Тигняна врятувати не вдалося.

Жалобна церемонія розпочалася о 10.00 на Театральній площі обласного центру. Повідомлення про похорони з`явилося пізно, і загиблий герой нещодавно переїхав жити до нашого міста, практично не мав знайомих. Тим не менш, людей цього дня зібралося на площі багато.

Секретар міськради Іван Марковський під час виступу заявив: «Це велика втрата для рідних та близьких. Життя ми не повернемо, але зобов’язані вшановувати пам’ять загиблого героя і своїм піклуванням про близьких і рідних покійного пом’якшувати біль від втрати».

Командир загиблого воїна полковник Оленчук розповів, що покійний був справжнім героєм і патріотом.

Поховання героя відбудеться на Алеї Слави Рівнянського кладовища у Кіровограді.
23 січня у Кіровограді оголошується Днем жалоби. Відповідне розпорядження видав секретар міської ради Іван Марковський. Він звернувся також до керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності з проханням скасувати в цей день усі заходи розважального характеру та не включати гучну музику.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар